Politica de confidentialitate

Conform cerintelor legislației privind RGPD pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, Monizo Trade Prod S.R.L. are obligatia de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.izolatiivata, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, pentru reclama, marketing și publicitate, statistică.

Astfel, www.izolatiivata poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul la care clienții sunt abonați, și poate transmite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Compania noastră nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.izolatiivata poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date, printr-o solicitare scrisă, trimisa la adresa din secțiunea contact, de pe adresa de e-mail furnizată de client la crearea contului.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntampina încălcarea securitatii, a legii și a termenilor noștri contractuali.

De asemenea, www.izolatiivata va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla în relații de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislatiei în vigoare, dupa cum urmează: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, asiguratori.

Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisă, datată și semnata la adresa:  monica.ioana55@gmail.com.

Toate drepturile cu privire la continutul, de orice fel (inclusiv, dar fara a se limita la fotografii, descrierea produselor, modalitati de promovare, denumite in continuare „date”), apartin exclusiv societatii Monizo Trade Prod S.R.L.; pe cale de consecință utilizatorii site-ului www.izolatiivata, inclusiv clienții înregistrați pe acest site, nu sunt îndreptățiți să folosească, cu orice titlu, și/sau să reproducă în tot sau în parte datele, de orice fel, publicate prin intermediul site-ului, cu excepția cazului în care există acordul expres, scris și prealabil al vânzătorului Monizo Trade Prod S.R.L. și/sau dacă folosirea datelor se face în scopul efectuării de comenzi în vederea achiziționării produselor de la vanzatorul Monizo Trade Prod S.R.L.